Blog

– Donderdag 12 Juli 2018
Nieuw – reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest. Reserveer nu met “Tikkie” Nederland kan niet zonder. Vanaf nu hebben wij er voor gekozen om de betalingsapp “Tikkie” te gebruiken. Waarom “Tikkie”? Wij vinden het belangrijk om uw reservering zo makkelijk mogelijk te laten verlopen, met “Tikkie” krijgt u van ons een bevestiging per sms met een betalingslink, wanneer er betaald is zien wij dat en sturen wij de kaarten door naar uw mail. Via deze transactie hoeven wij geen reserverings- geld voor kaarten in rekening  te brengen, daarbij is het ook niet meer nodig om de betaling handmatig over te maken, dat scheelt u tijd en ons.

Steeds meer mensen maken gebruik van “Tikkie”, wij stappen graag mee in deze trend. Voelt u er niets voor om via deze manier te betalen, dan kan dat voor ons altijd nog op de oude manier.

Wij wijzigen verder niets, we proberen het alleen maar makkelijker te maken.
Het telefoonnummer dat u opgeeft zullen wij maximaal 2 keer gebruiken. 1 keer voor het verzenden van de betalingslink de ander bij een eventueel calamiteit.

Donderdag 5 April 2018
Vanaf vandaag kunnen we eindelijk zeggen dat de cast van “Black-out” compleet is. De acteurs zijn druk in de weer met het repetitie proces. De website is aangepast en vanaf nu zal er meer informatie online komen. De kaartverkoop zal vanaf 1 Mei startten, steun ons met dit project door een kaartje te kopen. Wij hopen u graag te zien. Zeg het voort!

Extra puntje. Wij zoeken een nieuwe man voor de productie songs! Check de auditie pagina!

 

– Vrijdag 19 Januari 2018
De eerste bijeenkomst is geweest. De filmfragmenten voor “Black-out” zijn opgenomen. De acteurs gaan binnenkort beginnen. Voordat het zover is zoeken wij nog twee spelers! Doe jij mee met onze nieuwe productie?

Klik even op het kopje audities! en reageer om samen een mooie productie te maken.

 

– Zaterdag 14 oktober 2017  (figuranten gezocht!)

Voor Zondag 29 oktober zijn wij opzoek naar figuranten man/vrouw tussen de 18 en 30 jaar. We zoeken naar figuranten in de rol van gang/bende lid. Dit zal zijn voor een tweetal scenes voor de filmfragmenten van onze productie “Black-out” die in het theater te zien zal zijn. Black-out is een productie waar wij film en theater elementen aan elkaar koppelen.

De opnamen zijn in Den Haag. Wij willen rond 9.30 beginnen rond 17.00 eindigen.
Voor deze opdracht hebben wij een vergoeding van 15,- contant + een vrijkaartje voor de theater voorstelling waarin jij t zien bent. Ook zullen wij je naam op de website plaatsen als dank voor de medewerking en kun je opgeroepen worden voor toekomstige projecten. Ook catering is inbegrepen.

Wil jij ons helpen? mail dan naar audities@grimmproductions.nl graag een foto meesturen!

Wij zien jullie reacties tegemoet!

 

Donderdag 12 oktober 2017
Na onze samenwerking met het “Laaktheater” Den Haag kunnen wij nu ook melden dat er dit jaar weer een nieuwe samenwerking zal zijn tussen Glimlach media en Grimmproductions. Glimlach media is een bedrijf gespecialiseerd  in av technieken en zal voor ons het beeld materiaal verzorgen voor de nieuwe productie “Black-out”

 

– Woensdag 30 september 2017
De audities zijn achter de rug. De cast voor “Songs for the new world” is bekend! Binnenkort meer informatie.

 

– Woensdag 13 juli 2017
Het hoge woord is eruit! We gaan door met Black-out. De audities zullen begin september plaatsvinden, speeldata, volgend jaar april/mei. De cast zal een stukje groter gaan worden, we gaan van 9 naar 17 spelers, dit betekend ruimte voor nieuwe spelers die graag een uitdaging aangaan. We zoeken spelers die gevorderd tot uitstekend kunnen spelen. Black-out zal dan ook een amateur productie zijn met semi-pro instelling. Voor deze productie zullen we ook opzoek gaan naar figuranten. Wil je daarom meedoen, maar heb je nog niet zoveel ervaring. Geen nood!

De audities komen aankomende week online!

 

– Zondag 30 oktober 2016
Iedereen die mee heeft geholpen met de figuratie. Super bedankt!
We zijn jullie dankbaar voor jullie inzet!

 

– Zondag 23 oktober 2016
Familie foto Trista

family

meet my family!