Audities


Musical Memories.
Gezocht: Zangeres voor kleinschalig musicalconcert

Voor een nieuw project van Grimm Productions zijn wij nog op zoek naar een zangeres die ons team kan versterken. Onze voorkeur gaat uit naar een zangeres type Alt/Mezzo. Het gaat hier om een kleinschalig concert met acht zangers/zangeressen die enkel begeleid worden door een piano om zo een intiem mogelijk gevoel te creëren. In dit project gaan wij met het publiek op reis langs de meest mooie en boeiende musicals.

Voor dit project zoeken wij iemand die op gevorderd niveau kunnen zingen en gewend is begeleid te worden door een pianist. Iedere zanger en/of zangeres krijgt zijn eigen solo. Noten kunnen lezen is een pre. Leeftijd tussen 20-45 jaar

Wat wordt er verwacht?

  • Thuisstudie van iedereen die meedoet aan dit project
  • Commitment aan het project.
  • Voor de audities hoeft geen borg te worden betaald.

Wanneer?

De repetitieperiode loopt vanaf 14 maart 2020 tot en met 23 mei 2020 en bestaat uit drie repetities. Er wordt één keer per maand gerepeteerd in Den Haag. Er wordt twee keer gerepeteerd op zaterdag en 1 keer op zondag. Het eenmalige concert zal plaatsvinden in Den Haag op Zaterdag 23 Mei.
Meer informatie over de repetitie dagen volgt na inschrijving. De audities zijn op Donderdag 5 of Woensdag 11 Maart 2020 in Den Haag. Audities zijn op uitnodiging. Ter voorbereiding vragen wij een nummer uit het musical repertoire.

Ben jij enthousiast geworden en help jij graag mee aan deze mooie productie? Schrijf je dan in voor de auditie! Stuur een mail met een foto en je cv naar audities@grimmproductions.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.