Fracture 2016

Met Fracture slaan wij een nieuwe weg in. Een gloednieuw verhaal dat speciaal geschreven is voor grimm en met hart en ziel geproduceerd wordt. Voor ons een eerste stap in een nieuwe vorm van theater. Met Fracture maken we een koppeling tussen muziek, video en theater. Fracture biedt het publiek een wijd spectrum aan (modern) theater, waarin engagement een vaste pijler is.

Het verhaal.

Fracture is een verhaal dat gaat over een jong meisje genaamd Trista. Een meisje uit een gewone familie, een gewone puber. Vanwege een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden belandt ze in het ziekenhuis. Een ongeluk? Leef mee met de zoektocht van Trista naar de oorzaak van haar toestand. Is het allemaal een droom of is het werkelijkheid? Gelukkig krijgt ze hulp. Een vreemd persoon leidt haar naar verschillende plekken. Dit alles mondt uit tot die ene vraag: Wat gebeurt er met Trista?

Met Fracture zijn we in 2016 drie keer langs het theater gegaan. De zaal reageerde uiterst positief, vernieuwend en verassend waren de kernwoorden. Voor ons dan ook een duidelijk signaal om hiermee verder te gaan.