Inge Buitelaar

Ik ben Inge Buitelaar en werk al 25 jaar in het onderwijs en 20 jaar parttime op Daltonschool De Leeuwerik in Leiderdorp. Naast mijn werk ben ik veel bezig met hobby’s, waaronder zingen en toneelspelen.

In 2007 leerde ik Neil van der Beek kennen als regisseur van de 1e musical ‘Jakob’ waaraan ik meedeed. Dit was zo’n succes dat er nog 4 musicals volgden in de afgelopen 10 jaar. Gerda was hierbij de muzikaal leider.

Het toneelstuk ‘Fracture’ heb ik gezien en was er enthousiast over en erg benieuwd hoe het stuk verder zou gaan. Nu bleek dat er voor ‘Blackout’ nog spelers nodig waren en mocht ik auditie doen. Het kon voor Jessica of Stegen zijn. Het werd de rol van Stegen, wat best een grote rol is, waar veel emotie in gelegd moet worden. Het is echt een uitdagende rol, waarbij Neil alles probeert eruit te halen. Het is leuk om heel iemand anders te spelen en te doen wat ik zelf niet zou doen. De cast van ‘Blackout’ is een gezellige en leuke groep mensen, waar je goed mee kunt samen werken, lachen en huilen.