Chantal Tinbergen

‘Je zult wel denken, zijn we weer op dit punt beland. Het antwoord is ja, en het antwoord is nee.’ Na fracture mag ik mijn rol voorzetten in black-out. Nog verder in Trista duiken en in de zoektocht naar haar herstel. Echter sta ik nu niet in het middelpunt, maar mijn vader en help ik hem de gebeurtenissen te begrijpen en te verwerken.

Ik ben 17 jaar en heb afgelopen jaar eindexamen in drama gedaan. Ik zit nu in 6 atheneum.Vanaf mijn 8e doe ik al aan theater, en heb meegedaan in musicals zoals Droomvlucht (Joop van de Ende), Annie (Albert Verlinde) en Waanzinnig Gedroomd (Cook a Dream). Momenteel dans ik drie uur in de week. Verder ben ik veel met muziek bezig. Ik speel o.a. piano, gitaar en ukelele en hou van zingen.

Wat ik hierna ga doen? Nog geen flauw idee. Misschien wat met theater of dans, of juist internationaal recht. Eerst een tussenjaar waarin ik een half jaar ga reizen, daarna weer op studies focussen. Ik wil sowieso doorgaan met toneel, dans en zang, want dat is echt mijn passie. Hopelijk wordt alles voor mij ook duidelijk zoals het voor Trista duidelijk wordt.