Nieuws

september 30, 2022

Nieuwe producties

Nu wij het einde naderen van ons project Recall rijst de vraag. Wat nu! Gelukkig zijn we altijd bezig met projecten. Niet alles komt op de planken, maar wij denken altijd na! Voor aankomend jaar staat eindelijk ons musical concert in de planning. Voor het concert gaan we de groep iets uitbreiden. Audities zullen daarvoor worden uitgeschreven. Binnenkort meer daarover! 

Verder gaan wij een korte film produceren. Met Recall hebben wij veel filmervaring op gedaan dit gaan we gebruiken om een korte horror film te produceren. Ja je hoort het goed. Een horror film. Houdt het in de gaten.

Natuurlijk komt er na Recall vanzelf weer een nieuw theaterproject, maar wat dat is..? Wij weten al wat! Maar eerst Recall! Wij hebben uw steun hard nodig. Reserveer kaarten en kom naar onze voorstellingen en we zullen beloven dat u geweldige avond heeft. 

Genoeg te doen in het nieuwe jaar! 

november 7, 2020

Nieuwe projecten

Projecten voor 2021

Inmiddels is het duidelijk en bekend dat vele producties gestopt zijn, daar het momenteel onmogelijk is om een juiste planning te maken omtrent het Covid Virus. Daardoor zijn wij genoodzaakt om ons productie jaar naar 2021 te verschuiven, maar dat betekend niet dat wij helemaal niets gaan doen.

Voor 2021 staat het volgende op de planning:
-Het concert
-Project Recall

En Youtube! Youtube zul je denken? Ja Youtube. Aankomend jaar zullen wij een korte serie gaan schieten voor een kanaal op Youtube. Dit zullen eerst een paar korte afleveringen zijn, waarna wij hopelijk kunnen uitbreiden. Er zal geschoten worden met een professioneel team. De serie zal geschoten worden in Nederland. De voertaal wordt echter Engels. Momenteel bevind dit project zich in een concept fase, waarin duidelijk is dat de informatie die naar buiten is gegaan erg gewaardeerd wordt.

De serie zal een mix zijn elementen uit de genres thriller en science fiction.
Waar het verhaal precies over gaat houden we nog even geheim.
Acteurs zullen in 2021 gecast worden.

Ook nieuw voor 2021. Workshops! Wij zullen ons meer gaan richten op scholing. Daar onze aanpak net wat anders is, dan dat men gewend is. Voor 2021 zullen wij in weekenden diverse workshops organiseren. Welke workshops zullen wij binnenkort bekendmaken.

Ondanks het virus zitten wij niet stil. Wij komen terug! Zodra het kan.

Musical Memories

Voor een nieuw project van Grimm Productions zoeken wij een pianist. Het gaat hier om een kleinschalig concert met acht zangers die enkel begeleid worden door een piano. Wij zoeken iemand die het een leuke uitdaging vindt om deze zangers in een kleine setting te begeleiden. Het is een pre dat je van bladmuziek kan spelen en noten kunt lezen.

De voorbereidingen voor zowel de zangers als de pianist zal in Den Haag plaatsvinden

Wat wordt er verwacht?

Thuisstudie van iedereen die meedoet aan dit project

Begeleiding bij het concert (Zaterdag 25 April 2020)

Bij twee van de vier repetities aanwezig zijn om het ingestudeerde materiaal te begeleiden

Aanwezigheid bij de audities om de auditanten te begeleiden (Donderdag 13 februari 2020)


Vergoeding

  • 75 euro voor het afnemen van de audities (maximaal twee uur, indien korter krijg je ook 75 euro)
  • 425 euro voor de repetities en het concert

  • Wanneer?
    Het project loopt van 22 februari tot 25 april 2020 Er wordt één keer per maand in Den Haag gerepeteerd. Van de pianist wordt verwacht aanwezigheid verwacht bij de audities en de laatste twee repetities in maart en april. Dat zal één keer een zaterdag en één keer een zondag zijn. Met daarbij het bijkomende concert.

    Vind jij het leuk om met een getalenteerde groep mensen te werken? Lijkt het je een leuke uitdaging om samen het publiek op reis te nemen langs een aantal waanzinnig toffe musicals? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarbij is het de mogelijkheid om na een goede samenwerking vaker met ons samen te werken. Reageer met jouw motivatiebrief en een cv: terence@grimmproductions.nl

Er zijn al een aantal wijzigingen op de website aangebracht. De “blog” pagina is vervangen door deze nieuws pagina. De link “logon” Die speciaal bedoeld is voor de acteurs heeft nu ook een grondige make-over gehad.

Dit hebben wij gedaan om het materiaal voor de acteurs meer toegangkelijk te maken.

De volgende week zullen we de project pagina’s grondig gaan aanpakken. Dit betekend een totale verandering. Er zal informatie verdwijnen en bijkomen. Dus mocht u nog iets willen hebben of weten. Nu staat het er nog op.

april 4, 2019

Work in progess…

Stap voor stap is Grimm in beweging en wij zijn nog lang niet klaar. Wij zijn pas net begonnen. Soms zijn de stappen klein en verandert er niet zoveel, soms zijn er grotere stappen nodig, omdat de tijd ervoor rijp is. Momenteel zijn wij ons hierop aan het voorbereiden. Wij maken een iets grotere stap, daarvoor moeten wij de website aanpassen en zullen er een aantal communicatie middelen gaan veranderen. Het logo zal ook iets meer volwassen worden en natuurlijk hopen wij dat wij de communicatie weer een stap zullen verbeteren.

Wij kijken uit naar alle mooie dingen die gaan gebeuren. Wij hopen u ook.

Voor nu excuses voor het ongemak.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.