Nieuwe projecten

Projecten voor 2021

Inmiddels is het duidelijk en bekend dat vele producties gestopt zijn, daar het momenteel onmogelijk is om een juiste planning te maken omtrent het Covid Virus. Daardoor zijn wij genoodzaakt om ons productie jaar naar 2021 te verschuiven, maar dat betekend niet dat wij helemaal niets gaan doen.

Voor 2021 staat het volgende op de planning:
-Het concert
-Project Recall

En Youtube! Youtube zul je denken? Ja Youtube. Aankomend jaar zullen wij een korte serie gaan schieten voor een kanaal op Youtube. Dit zullen eerst een paar korte afleveringen zijn, waarna wij hopelijk kunnen uitbreiden. Er zal geschoten worden met een professioneel team. De serie zal geschoten worden in Nederland. De voertaal wordt echter Engels. Momenteel bevind dit project zich in een concept fase, waarin duidelijk is dat de informatie die naar buiten is gegaan erg gewaardeerd wordt.

De serie zal een mix zijn elementen uit de genres thriller en science fiction.
Waar het verhaal precies over gaat houden we nog even geheim.
Acteurs zullen in 2021 gecast worden.

Ook nieuw voor 2021. Workshops! Wij zullen ons meer gaan richten op scholing. Daar onze aanpak net wat anders is, dan dat men gewend is. Voor 2021 zullen wij in weekenden diverse workshops organiseren. Welke workshops zullen wij binnenkort bekendmaken.

Ondanks het virus zitten wij niet stil. Wij komen terug! Zodra het kan.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.