Monthly Archives: april 2019

Werkzaamheden aan de site

Er zijn al een aantal wijzigingen op de website aangebracht. De “blog” pagina is vervangen door deze nieuws pagina. De link “logon” Die speciaal bedoeld is voor de acteurs heeft nu ook een grondige make-over gehad.

Dit hebben wij gedaan om het materiaal voor de acteurs meer toegangkelijk te maken.

De volgende week zullen we de project pagina’s grondig gaan aanpakken. Dit betekend een totale verandering. Er zal informatie verdwijnen en bijkomen. Dus mocht u nog iets willen hebben of weten. Nu staat het er nog op.

Work in progess…

Stap voor stap is Grimm in beweging en wij zijn nog lang niet klaar. Wij zijn pas net begonnen. Soms zijn de stappen klein en verandert er niet zoveel, soms zijn er grotere stappen nodig, omdat de tijd ervoor rijp is. Momenteel zijn wij ons hierop aan het voorbereiden. Wij maken een iets grotere stap, daarvoor moeten wij de website aanpassen en zullen er een aantal communicatie middelen gaan veranderen. Het logo zal ook iets meer volwassen worden en natuurlijk hopen wij dat wij de communicatie weer een stap zullen verbeteren.

Wij kijken uit naar alle mooie dingen die gaan gebeuren. Wij hopen u ook.

Voor nu excuses voor het ongemak.

Betaal via Tikkie

Reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast de ouderwetse bankoverschrijving is het nu ook mogelijk om uw reservering te betalen door middel van de “Tikkieapp” Nederland kan niet meer zonder. Makkelijk een eevoudig. Met “Tikkie” krijgt u van ons een bevestiging per sms met een betalingslink, wanneer er een betaling is gedaan zien wij dat direct en sturen wij de kaarten door naar uw mailadres. Om op deze manier te werken hoeven wij geen transactiekosten in rekening te brengen. Makkelijk voor ons en makkelijk voor u.